Ga naar de inhoud

Let’s Go Virtual

HERE WE GO AGAIN
ONLINE PILATES & ZWANGERSCHAPSPILATES Because we CARE about you!
En omdat we er steeds zijn voor jullie! Ook in deze crazy times gaan wij vanaf maandag online met onze pilates groepslessen!
 Voor de praktijk verandert er niets. Aangezien wij een medisch beroep zijn en de gevolgen bij stopzetten van revalidatie groot zijn, mogen wij gewoon open blijven! Wij nemen uiteraard, zoals steeds, de nodige maatregelen!PILATES “In 10 sessions you’ll feel the difference, in 20 sessions you’ll see the difference and in 30 sessions you’ll have a whole new body.”

  Pilates maakt je body en mind sterker en daarom houden we er zo van! Je volgt een patroon van houdingen & bewegingen die erop gericht zijn om je buik, rug, bil en bekkenbodemspieren sterker en soepelder te maken. Ideaal om je flexibiliteit en kracht te verbeteren of als aanvulling op andere éénzijdige sporten. Do I need to say more?

ZWANGERSCHAPSPILATES

  Wist je dat in beweging blijven tijdens de zwangerschap tal van voordelen heeft voor jezelf en je baby? Een betere slaap, minder stress, dalende kans op bekken- en rugpijn zijn maar enkele van de voordelen. En… onderzoek toont aan dat ook je baby ervan geniet! Zwangerschapspilates is de ideale workout tijdens je zwangerschap. Je leert je bekkenbodem bewust op- en ontspannen, je ademhaling gebruiken en je diepe buikspieren en bekken stabiliseren, maar ook relaxeren! Een bevalling kan je gerust vergelijken met een marathon, dus je kan maar beter goed voorbereid zijn. 😉

Iedere maandag vanaf 9 november tem 14 december gaan we online verder!
Zwangerschapspilates: 19.00-20.00u
Pilates: 20.00-21.00u
Prijs: 11€/les. We vragen je enkel om liefst 24u op voorhand te registreren via www.kine2care.be (groepslessen-inschrijvingen)

Locatie:  Jouw woonkamer, wij hosten de lessen vanuit de hottentothoeve!

Daar hebben we grote schermen! We houden de groepen ook bewust klein, zo kunnen we je goed zien en corrigeren!
We kiezen ook online voor een persoonlijke begeleiding in een huiselijke (dat mag je in deze tijden zeer letterlijk nemen ;-)) sfeer.
Mindset is key! Zeker in deze tijden! Wat angst en een traan mag best, maar nu is het tijd voor creativiteit! Wij zijn er voor jou! Aangezien we een medisch contactberoep zijn en de gevolgen bij het stopzetten van een revalidatie groot zijn, mogen de behandelingen in de praktijk gewoon doorgaan! Wij nemen alle nodige maatregelen! Je stoort ons NIET! Heb je een vraag, bel ons of mail ons, want wij zijn er voor jou! Stay Healthy, stay Fit, Stay in!

Matthias, Marlies, Marthe & Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *