Ga naar de inhoud

Groepsles of personal training

Omdat bewegen doet leven!

  • We hebben pilates en zwangerschapspilates in ons aanbod onder vakkundige leiding van Tine
  • Voor de gedreven sporter hebben we een aangepast programma in de Small Group Training  onder vakkundige leiding van Matthias
  • Yoga en stretch voor mentale en fysieke rust onder vakkundige leiding van Maxime
  • Back 2 move is een programma voor iedereen die graag opnieuw in beweging wil komen (nieuwe lessen vanaf 3/11!)
  • Tijdens het winterseizoen vullen we dit aan met het voorbereidingsprogramma Care2Ski.(momenteel geen lessen)

Onze missie is om de zelfredzaamheid & zelfcontrole van de patiënt te stimuleren en hen opnieuw vertrouwen te geven in hun eigen lichaam!

 
1

Zwangerschapspilates

Speciaal aangepast voor zwangere vrouwen geven wij pilates, met de grootste zorg voor mama en de baby.

Pilates verenigt lichaam en geest waarbij je bouwt aan een betere houding en een verbetering van jouw lichaamsbewustzijn.

 
zwanger pilates
2

Pilates

Pilates verenigt lichaam en geest waarbij je bouwt aan een betere houding en een verbetering van jouw lichaamsbewustzijn. Pilates maakt het lichaam sterker, leniger, verbetert de circulatie en versterkt jouw innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen.

3

Small Group Training

Is je basisconditie in orde? Hou jij van lachen en lopen, van cardio en kracht? Mag het wat intensiever, maar sport je toch ook graag met je gezond verstand? Dan is onze Small Group Training iets voor jou! In groepjes van maximaal 5 word je professioneel begeleid.

4

Yoga & Stretch

Yoga is veel meer dan een beetje rekken, strekken en tussendoor wat stilzitten. Het zorgt voor balans en rust, zowel lichamelijk als op mentaal vlak. Geen wonder dat zoveel mensen in deze gejaagde en drukke samenleving zo veel nood hebben aan ontspanning. Aan ademen. Aan even de pauzeknop indrukken. 

 
5

Back 2 Move

Wilt u een goede basisconditie, –kracht en –coördinatie en vooral meer grip op uw klachten?
Komt u er niet toe om opnieuw aan het bewegen of sporten te gaan of wordt u belemmerd door klachten? Dan helpen wij u graag verder!

Back2move begeleiding
6

Full body Duo Training

Heb je zin om een intensieve training aan te gaan op maat en afgestemd op jouw tempopersonal training sessies voor 2 personen kan je volgen in de Full Body duo training onder professionele begeleiding van Matthias Brammer.

 
7

Care2Ski

Start met ons je skivakantie goed voorbereid en met een verminderd risico op blessures! We organiseren sportspecifieke groepstrainingen gericht op blessurepreventie onder begeleiding van een sportkinesitherapeut.

 
Care2ski kine2care

Sfeerbeelden Groepslessen