Groepsles of personal training

Omdat bewegen doet leven!

  • Back 2 move is een programma voor iedereen die graag opnieuw in beweging wil komen.
  • Ook voor de gedreven sporter hebben we een aangepast programma in de bootcamp formule.
  • Tijdens het winterseizoen vullen we dit aan met het voorbereidingsprogramma Care2Ski.
  • We hebben ook pilates en zwangerschapspilates in ons aanbod.

Onze missie is om de zelfredzaamheid & zelfcontrole van de patiënt te stimuleren en hen opnieuw vertrouwen te geven in hun eigen lichaam!

1

Back 2 Move

Wilt u een goede basisconditie, –kracht en –coördinatie en vooral meer grip op uw klachten?
Komt u er niet toe om opnieuw aan het bewegen of sporten te gaan of wordt u belemmerd door klachten? Dan helpen wij u graag verder!

Back2move begeleiding
2

Pilates

Pilates verenigt lichaam en geest waarbij je bouwt aan een betere houding en een verbetering van jouw lichaamsbewustzijn. Pilates maakt het lichaam sterker, leniger, verbetert de circulatie en versterkt jouw innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen.

3

Zwangerschapspilates

Speciaal voor zwangere vrouwen geven wij ook aangepaste pilates, met zorg voor mama en de baby.

zwanger pilates
4

Care2Ski

Start met ons je skivakantie goed voorbereid en met een verminderd risico op blessures! We organiseren sportspecifieke groepstrainingen gericht op blessurepreventie onder begeleiding van een sportkinesitherapeut.

5

BootCamp

Is je basisconditie in orde? Hou jij van lachen en lopen, van cardio en kracht? Mag het wat intensiever, maar sport je toch ook graag met je gezond verstand? Dan is onze bootcamp iets voor jou!

6

Personal Training

Heb je zin om een intensieve training aan te gaan op maat en afgestemd op jouw tempo? Er zijn ook mogelijkheden om personal training sessies aan te gaan. Neem voor vrijblijvende informatie, contact met ons op.

Sfeerbeelden Groepslessen