Ga naar de inhoud

Groepsles of personal training

Omdat bewegen doet leven!

  • We hebben pilates en zwangerschapspilates in ons aanbod onder vakkundige leiding van Tine. Voor wie wil starten met pilates hebben we een 5 weken traject “Start to Pilates” vanaf 16/4/2024. Je leert de beginselen van Pilates, na deze 5 lessen kan je doorstromen naar de gewone pilates lessen. 
  • Voor de gedreven sporter hebben we een aangepast programma in de Small Group Training  onder vakkundige leiding van Matthias
  • Adem & Flow Yoga voor mentale en fysieke rust onder vakkundige leiding van Maxime
  • Senior Flex & Power. Een lessenreeks van 5 lessen (start 19/4 en einde 17/5) voor 60+ die graag hun mobiliteit en kracht willen verbeteren! Blijf jong, vitaal en krachtig onder begeleiding van een kinesiste! 
  • We starten met High Intensity Interval Training voor wie houdt van cardio. Wil je werken aan je krachtuithouding en bovenop een boost geven aan je metabolisme? Tot 24u na je training blijf je calorieën verbranden! 

Onze missie is om de zelfredzaamheid & zelfcontrole van de patiënt te stimuleren en hen opnieuw vertrouwen te geven in hun eigen lichaam!

 
1

Zwangerschapspilates

Speciaal aangepast voor zwangere vrouwen geven wij pilates, met de grootste zorg voor mama en de baby.

Pilates verenigt lichaam en geest waarbij je bouwt aan een betere houding en een verbetering van jouw lichaamsbewustzijn.

 
zwanger pilates
2

Pilates

Pilates verenigt lichaam en geest waarbij je bouwt aan een betere houding en een verbetering van jouw lichaamsbewustzijn. Pilates maakt het lichaam sterker, leniger, verbetert de circulatie en versterkt jouw innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen.

3

Small Group Training

Is je basisconditie in orde? Hou jij van lachen en lopen, van cardio en kracht? Mag het wat intensiever, maar sport je toch ook graag met je gezond verstand? Dan is onze Small Group Training iets voor jou! In groepjes van maximaal 5 word je professioneel begeleid.

4

Adem & Flow

Yoga is veel meer dan een beetje rekken, strekken en tussendoor wat stilzitten. Het zorgt voor balans en rust, zowel lichamelijk als op mentaal vlak. Geen wonder dat zoveel mensen in deze gejaagde en drukke samenleving zo veel nood hebben aan ontspanning. Aan ademen. Aan even de pauzeknop indrukken. 

 
5

Senior Flex & power

Voor 60+ die graag hun mobiliteit en kracht willen verbeteren! Blijf jong, vitaal en krachtig onder begeleiding van een kinesiste! 

Back2move begeleiding
6

Full body Duo Training

Heb je zin om een intensieve training aan te gaan op maat en afgestemd op jouw tempopersonal training sessies voor 2 personen kan je volgen in de Full Body duo training onder professionele begeleiding van Matthias Brammer.

 
7

H.I.I.T.

High Intensity Interval Training voor wie houdt van cardio. Wil je werken aan je krachtuithouding en bovenop een boost geven aan je metabolisme? Tot 24u na je training blijf je calorieën verbranden!

Care2ski kine2care

Sfeerbeelden Groepslessen