Ga naar de inhoud

Laten we samen bewegen

Hey jij! Heb je onze groepslessen al ontdekt?

ZWANGERSCHAPSPILATES
 Wist je dat in beweging blijven tijdens de zwangerschap tal van voordelen heeft voor jezelf en je baby? Een betere slaap, stressreductie, dalende kans op bekken- en rugpijn zijn maar enkele voordelen. En… onderzoek toont aan dat ook je baby in je buik ervan geniet.

De ideale workout tijdens de zwangerschap als je het ons (en meerdere mama’s) vraagt!

Maandag 18.30 – 19.30u @Hottentothoeve
Zaterdag 10.30 – 11.30u @Studio 2Care

(SPICY) PILATES
Na 10 sessies voel je het verschil.

Na 20 sessies zie je het verschil.
Na 30 sessies heb je een nieuw lichaam.

Pilates, ook wel de moderne rugschool als je het mij vraagt! Een weldaad voor je nek en rug en je hoofd wordt er helemaal stil van. Het leukste aan pilates? Je kan de oefeningen zo aanpassen dat je het in eender weke levensfase kan toepassen. Pilates is echt voor iedereen!

Maandag 19.30 – 20.30u en 20.30 – 21.30u @Hottentothoeve
Zaterdag 9.30 – 10.30 u @Studio 2Care

FREE FLOW YOGA

Breng na een lange dag je lichaam in beweging. Voel hoe je met yoga je flexibiliteit, mobiliteit en kracht kan vergroten terwijl je werkt op ontspanning. Door een combinatie van Hatha en Vinyasa yoga gaan we voelen wat ons lichaam nodig heeft en zo balans creëren tussen activatie en rust.

Woensdag 18.30 – 19.30u @Studio 2Care

YIN AND CHILL
Deze yoga les verdiept zich in het thema ‘ontspanning’. Yin Yoga is gekend voor zijn positieve effecten op ons bindweefsel, het vlies dat over onze spieren en organen ligt en letterlijk alles in ons lichaam verbindt. Door de liggende houdingen aan te houden voor enkele minuten kunnen we zachte strech brengen in gespannen zones en heerlijk relaxeren.

Woensdag 19.30 – 20.30u @Studio 2Care

BACK 2 MOVE
Wil je een goede basisconditie, –kracht en –coördinatie en vooral meer grip op je klachten?
Kom je er niet toe om opnieuw aan het bewegen of sporten te gaan of wordt je belemmerd door klachten?
Lukt het niet om je oefeningen van in de praktijk ook thuis te herhalen?
Dan helpen wij u graag verder! Onder begeleiding van een manueel kinesitherapeut ga je op een verantwoorde manier terug aan de slag om te bewegen!

Vrijdag 9.00-10.00u @Studio 2Care

POSTNATALE PILATES
Ben jij minstens 6 weken geleden bevallen?

Heb jij al een bekkenbodemonderzoek bij je gespecialiseerde kinesist gehad en groen licht gekregen om te starten met bewegen?
Heb jij al dan niet meegedaan aan de zwangerschapspilates en mis jij je mede preggy’s?

Hallo postnatale pilates! Deze lessen zijn een aanvulling op je postnatale revalidatie en een tussenstapje naar de gewone lessen pilates.
Ook je baby is hier meer dan welkom!

Vrijdag 10.00-11.00u @Studio 2Care

FULL BODY WORKOUT
Is je basisconditie in orde? Hou jij van lachen en lopen, van cardio en kracht? Mag het wat intensiever, maar sport je toch ook graag met je gezond verstand?

Dan is onze Full body workout misschien wel iets voor jou!  Door de combi kracht en uithouding krijg je een total body work out. Met gezond verstand, onder begeleiding van een sportkinesist die jouw grenzen bewaakt, maar toch ook net dat tikketje verder drijft! Warm die lach- en bilspieren maar al op!

Donderdag 19.30-20.30u @Studio 2Care

STAY HEALTHY, STAY FIT, STAY IN!