Ga naar de inhoud
snp box

"De zoektocht naar een degelijk magnesium supplement bracht me tot bij de ortho-moleculaire supplementen van RainPharma. Na een gesprek met diëtiste Charlotte Peeters was ik verkocht. Hun kennis over anti-inflammatoire voeding, onze gemeenschappelijke visie over gezondheid vanbuiten en vanbinnen en de no nonsense approach spreekt me enorm aan."

2Eat

Onze missie? Jou helpen om de beste, fitste en gezondste versie van jezelf te worden.

Het wordt steeds duidelijker dat voeding een enorme impact heeft op preventie, pijn en herstel. Een gezonde levensstijl gebaseerd op pure voeding staat daaraan aan de basis.

Kleine veranderingen in je dagelijkse leven maken vaak een groot verschil.
Zoals meer water drinken en minder alcohol, meer groenten en minder snacken? Heb jij ook een lijstje met goede voornemens, maar vind je het moeilijk om er écht werk van te maken? Dan gaan we er toch samen voor?

We werken op basis van 2 voedingsprogramma’s. Het Smart Nutrition Program en het Balance Program. Beide zijn gebaseerd op pure voeding waarbij groenten een glansrol spelen. Meer info nodig? We zijn er voor jou!

2

2Care

Jouw lichaam vanbinnen en vanbuiten voeden met natuurlijke producten, zonder sulfaten en parabenen?

Ook dat is RainPharma: 100% natuurlijk & Belgisch. Met hun 6 stappenplan krijgt je gelaat de verzorging die het verdient, maar ook voor je haar en lichaam hebben we ongetwijfeld het juiste product!

ouw
 
 

 

 

3

2Move

Naast evenwichtige voeding is voldoende beweging cruciaal voor een gezonde levensstijl. Je hoeft geen topsporter te worden: door zitten, staan en bewegen voldoende af te wisselen kom je al een heel eind! Neem de trap in plaats van de lift, doe boodschappen te voet of met de fiets, loop eens een blokje om als je te vroeg op een afspraak bent, las dagelijks een avondwandeling in… Of geef jezelf 1 van onze groepslessen in de natuur cadeau! Dat is dubbel gewonnen!