Wie zijn wij?

 

ELLEN VAN CAMP

Ellen is kinesitherapeute, gespecialiseerd in sport en manuele therapie. Daarnaast is ze coördinator van het postgraduaat manuele therapie aan de KULeuven, kinesitherapeute bij KVMechelen en actief in de erkenningscommissie voor manuele therapie.. Ze behaalde in 2009 haar diploma Master in de musculoskeletale revalidatie met als optie sportkinesitherapie aan de KULeuven en specialiseerde zich daarna verder in de manuele therapie aan universiteit van Gent.

1085221_10153102067790621_1594009296_o

 

MARLIES VAN DEN BERGE                

Marlies is kinesitherapeute en master bewegingswetenschappen en gespecialiseerd in sport en manuele lymfedrainage. Na een loopbaan in het onderwijs is ze haar hart gevolgd en behaalde ze haar diploma Master in de musculoskeletale revalidatie met optie manuele therapie aan de KULeuven. Daarnaast is ze zelf erg actief, in het bijzonder binnen de raftsport, waar ze tijdens nationale en internationale wedstrijden het beste van zichzelf blijft geven. Blijven bijleren en bijscholen staan centraal om de best mogelijke zorg te verlenen.

marlies

U kan bij haar terecht voor:

– sportkinesitherapie
– preventieve sportgerelateerde screenings
– orthopedische revalidatie
– manuele lymfedrainage
– algemene kinesitherapie                                

 

MATTHIAS BRAMMER             

Sinds 7/1 hebben we een nieuwe collega!

Matthias is Kinesitherapeut met een specialisatie in de sportrevalidatie.

 

Matthias is een opgewekte, sportieve en sociale persoon die veel aandacht hecht aan gedrevenheid en activiteit. Zijn enthousiaste ingesteldheid is duidelijk merkbaar in zijn therapie. Life Long Learning is zijn motto en daardoor staat er nog een postgraduaat manuele therapie en dry needling op de planning! Je kan bij Matthias terecht op dinsdag, donderdag en vrijdag.